Speech generator

Download GovorGenerator Android App

If you are politician or high ranking manager and you forgot to prepare your speech, we are here to help you. Just enter how many minutes you would like your speech to last and we are on it. Only Serbian version is available for now.

You can also use Govor Generator (Serbian edition) on your Android device. Click on QR code to download Android application.

Dame i gospodo, ostvarivanje i sama realizacija već postojećih ciljeva zahteva od nas definisanje i postavljanje osnova neophodnog usavršavanja. Bogato i raznovrsno iskustvo stalna ulaganja u razvoj i rast garantuje veliko učešće i razradu novih ideja. Nasuprot tome analiza i evidencija usvojenih predloga igra značajnu ulogu u utvrđivanju postojećih administrativnih i finansijskih uslova. Ipak, ne zaboravimo da stalna ulaganja u razvoj i rast primorava nas na preciziranje i definisanje konkretnih tržišnih i društvenih uslova. Sve ono što je do sada urađeno pokazuje da novi model aktivnosti uspostavlja odnos koji ima za posledicu rađanje strukture i načina delovanja. Visokoideološki kriterijum kao i naša stalna briga oko informisanja i edukacije primoravaju nas na realizovanje osovina budućeg razvoja. Sama ta zamisao kao i stalna ulaganja u razvoj i rast u velikoj meri doprinosi uspostavljanju jednog modela razvoja.